Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

AGD Orhangazi’den Filistin’e Destek Kermesi…

Orhangazi’de, Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine

Orhangazi’de, Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla Anadolu Gençlik Derneği Orhangazi İlçe Temsilciliği Hanım Komisyonu tarafından organize edilen etkinlik, Orhangazi Kültür Merkezi Bahçesinde gerçekleştirildi.

Kadınlar, özenle hazırladıkları el emeği ürünleri satışa sunarak, elde edilecek geliri Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir araya geldi.

Orhangazi Kültür Merkezi bahçesinde yapılan kermeste, çeşitli el işleri, ev yapımı yiyecekler, takılar ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Kermeste hem bölgedeki halkın bir araya gelmesine hem de Filistin’e duyulan desteğin somut bir şekilde ortaya konması amaçlanıyor.

Anadolu Gençlik Derneği Orhangazi İlçe Temsilciliği Hanımlar Komisyonu Başkanı Sebile ÖNER, Filistin’de yaşanan dram, soykırım ve insanlık dışı uygulamalara karşı duyarlılık oluşturmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. ÖNER, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına sessiz kalmamak ve dünya kamuoyunu bu konuda bilinçlendirmek adına herkesi sorumluluk almaya çağırdı.

Kermesten elde edilecek gelirin tamamının Filistin’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten ÖNER, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun önemine vurgu yaptı. Katılımcılar ise Filistin’e destek amacıyla düzenlenen kermese yoğun ilgi göstererek, alışveriş yaparak ve bağışta bulunarak bu anlamlı etkinliğe destek verdiler.