Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Mustafa Bozbey’den CHP Orhangazi teşkilatına teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar ve İlçe Başkanı Berna Çakır, dün akşam Nilüfer Belediyesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey için düzenlenen iftara katıldı. Burada bir konuşma yapan Bursa büyükşehirin yeni  belediye başkanı Mustafa Bozbey seçim sürecindeki destekleri için Çetin Çoklar ile Berna Çakır’a teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi

“Çetin Çoklar ve Berna Çakır’ın Emekleri Çok Büyük”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey için Nilüfer Belediyesi’nde verilen iftara İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ın yanı sıra Bursa ilçelerinin CHP Belediye Başkanları ve başkan adayları ve çok sayıda örgüt temsilcisi katıldı.

İftara Orhangazi’den CHP Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar ve eşi Gönül Çoklar ile CHP İlçe Başkanı Berna Çakır da iştirak etti.

İftar yemeğinden sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde başlayan CHP Belediyeciliği dönemi için oyları ile destek olan tüm Bursalılara teşekkür eden Mustafa Bozbey, “Tüm ilçe örgütlerimize ve belediye başkan adaylarımıza minnettarız. Orhangazi’de de bu işin mimarı olan Belediye Başkan Adayımız Çetin Çoklar ve İlçe Başkanımız Berna Çakır’ın emekleri çok büyük. Bursa Büyükşehir Belediyesi sayesinde Orhangazi CHP Belediyeciliğinin ayrıcalıklarını yaşayacak. Orhangazi’de bunu da CHP Belediye Başkan adayımız Çetin Çoklar ve İlçe Başkanımız Berna Çakır ile başaracağız” dedi.