Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akharem Mahallesinde Telefon Direkleri Değişim Bekliyor!

Orhangazi’ye bağlı Akharem mahallesinde uzun yıllardır kullanılan  telefon direklerinin bazıları

Orhangazi’ye bağlı Akharem mahallesinde uzun yıllardır kullanılan  telefon direklerinin bazıları çürüdükleri için kullanılmaz hale gelerek yıkıldı, direkler üzerinden geçen kabloların ise yerlere düştüğü mahallede Muhtar yetkililere çağrıda bulunarak gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Orhangazi’ye bağlı Kırsal mahallelerden biri olan Akharem mahallesinde yaklaşık 40 yıldır mahalleye telefon ve internet hizmeti götüren direkler çürümeleri ve bakımsızlık  nedeniyle  devrildi bazı direkler ise yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet pin up mostbet mostbet

Mahalle’nin birçok noktasında bulunan Türk Telekoma ait ahşap telefon direkleri çürümeden dolayı devrilirken, telefon ve internet kabloları ise yerlere düşmüş durumda.

Akharem Mahalle Muhtarı  Emin Orhan ise yetkililere bir çağrı yaparak, yetkililere mahalle içindeki telefon direklerinin yenilenmesi çağrısında bulundu.  Mahallesinde bulunan telefon ve internet kablolarını taşıyan direklerin 40 yıldır kullanıldığını ve artık kablolaları taşımadığını çürümelerden dolayı devrildiklerini söyleyen Muhtar Emin Orhan kış günlerinde daha da sorun haline gelecek bu durumun  bir an önce halledilmesi gerektiğini söyledi.