Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Yeniköy’deki Yatırımları İnceledi

45. Zeytin hasat şenliği için Orhangazi’ye gelen Bursa büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş programın ardından Yeniköy mahallesini ziyaret edip, mahalle halkı ile bir araya gelerek mahalleye yapılan yatırımları yerinde inceledi.

45. Zeytin hasat şenliği

Bursa büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş beraberinde ki Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın ile birlikte ilçenin en büyük dış mahallesi olan Yeniköy mahallesini ziyaret etti.

Burada mahalle Muhtarı Hasan Akoğlu tarafından karşılanan Aktaş, mahallede  alt yapı ve üst yapı olmak üzere kısa sürede hayata geçirilen bir çok yatırımı yerinde inceleyip, Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın ve Mahalle Muhtarı Hasan Akoğlu’ndan bilgiler aldı.

Mahalle halkı ile de uzun süre sohbet eden Alinur Aktaş burada yapılan çalışmalar hakkında  gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

 

Aktaş yaptığı açıklamada ;  Yeniköy mahallesinde yapılan çalışmanın uzunluğu 13.5 KM, 45 milyonluk bir bedelle  yağmur suyu kanalizasyon çalışmaları ve ardından asfaltlama çalışması yaptık, daha önce Yeniköy’de belediye vardı, o zaman ki  belediye imkanlar ile 100 sene geçse bu yatırımları yapmak mümkün değildi, büyükşehir belediyesinin gücü ile Orhangazi belediyemiz işbirliğinde burada ki çalışmalarımızı tamamladık, mahallemize hayırlı olsun, Bursa’nın tüm kırsal mahallerimizin aynı standarlar da olması için  aynı hedefle çalışmalara canla başla devam ediyoruz’’ dedi.

Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın’da yaptığı açıklama da ;

Uzun süredir Yeniköy mahallemizin ihtiyacı olan doğalgaz, alt ve üst yapı yatırımlarımızı Büyükşehir belediyemiz ile birlikte tamamlayıp mahalle halkının hizmetine açtık, Orhangazi’mize yapılan tüm yatırımlar kazandırılamasında emeği olan Bursa büyükşehir belediye başkanımıza ve ekibine, Muhtarımız Hasan Akoğlu’nu da girişimleri için teşekkür ediyorum, Yatırımların Yeniköy mahallesine hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.