Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gözyaşları Utku İçin Sel Oldu!

Orhangazi’ye bağlı Akharem mahallesinde

Orhangazi’ye bağlı Akharem mahallesinde Pazar günü dedesinin kullandığı traktörün altında kalarak hayatını kaybeden 7 yaşındaki Utku Soyaslan gözyaşları arasında Akharem mahallesinde toprağa verildi.

Olay hafta sonu Orhangazi’ye bağlı Akharem mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre ilçeye bağlı Yeniköy mahallesinde ikamet eden Arslan ile Gamze Soyaslan’ın 7 yaşındaki oğulları Utku Soyaslan Orhangazi’ye bağlı  Akharem ‘de yaşayan dedesi Salih Yaşa’nın yanına giderek burada dedesi ile birlikte traktöre binerek tarlaya gitmek için yola çıktılar.

Daha sonra Salih Yaşa’nın kullandığı seyir halindeki traktörün üzerinde iken bir anda dengesini kaybeden Utku Soyaslan yere düşerek traktörün altında kaldı.

‘’Hastanede Hayatını Kaybetti’’

Durumu farkeden dede Salih Yaşa olay yerinde ağır yaralanan torunu Utku Soyaslan’ı Orhangazi devlet hastasine getirdi. Olayı duyan tahlisiz çocuğun yakınları ise hastaneye akın etti.

Yaşanan traktör kazasında ağır yaralanan 7 yaşındaki Utku soyaslan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

‘’Cenazede Gözyaşları Sel Oldu’’

Akharem mahallesinde hafta sonu yaşanan kazada dedesinin kullandığı traktörün üzerinden düşerek kaldırıldığı Orhangazi devlet hastanesinde hayatını kaybeden 7 yaşındaki Utku Soyaslan Akharem mahallesinde dün öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazı sonrası ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında mahalle mezarlığında toprağa verildi.

 

 

ResimLink - Resim Yükle