Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazada Ölenlerin Sayısı 3’e Yükseldi

Edinilen bilgiye göre; Abidin

Edinilen bilgiye göre; Abidin Çavdar idaresindeki 16 BAD 950 plakalı otomobil Orhangazi istikametine seyrediyordu. Karsak bölgesindeki Gemlik Trafik Büro Amirliği’ni geçtikten hemen sonra bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan otomobil, yolun sağındaki toprak alana girerek takla attı.

Takla atan otomobildeki 4 kişi kaza sırasında araçtan savruldular. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılardan Berke Candarı Orhangazi, Onur Şenol (21) ve Eren Kaya (21) Gemlik Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, sürücü Abidin Çavdar’ın ise olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

ONUR ŞENOL KURTARILAMADI

Kazanın ardından ağır yaralı olarak Gemlik Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Onur Şenol, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Berke Candarı ve Eren Kaya’nın da  sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

EREN KAYA’DAN DA ACI HABER GELDİ

Kazadan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve Gemlik Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesine sevkedilen Eren Kaya’da burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.