Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Marmarabirlik’te 3. Taksit Ödemeleri Cuma Günü

Zeytin alımlarına devam eden

Zeytin alımlarına devam eden Marmarabirlik kooperatifi bu güne dek aldığı zeytinlere karşılık olarak 3. Taksit ödemesini Cuma günü yapıyor. Birlik bu kapsamda Orhangazili üreticiye 34,5 milyon TL ödeme yapacak.

 

Marmarabirlik’te 2023-2024 kampanya dönemi devam ediyor. Ürün miktarının düşük olduğu bu yıl da Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi 4 bin ton rekolte beyanı almıştı. Orhangazi Kooperatifinde zeytin alımları şu ana kadar 1500 tona yaklaştı.

 

Üçüncü dilim ödeme 8 Aralık Cuma günü

Marmarabirlik zeytin üreticisi ortaklarına alımını yaptığı zeytinlerin ödemelerini de iki haftada bir gerçekleştiriyor. Daha önce 2 taksit ödeme yapılan zeytinciye üçüncü dilim ödemeler 8 Aralık Cuma günü yapılacak.

Orhangazili ortaklara 34,5 milyon TL

Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi üçüncü dilim ödeme takviminde Orhangazili ortaklara 34 milyon 500 bin TL ödeme yapacak.

 

87,5 milyon TL’yi bulacak

Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi daha önce ortaklarına ilk taksitte 5 milyon TL, ikinci ödemede ise 48 milyon TL ödeme yapmıştı. Cuma günü yapılacak olan 34,5 milyon TL ile birlikte bugüne kadar Orhangazili ortaklara toplamda 87,5 milyon TL ödeme yapılmış olacak.