Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
thumbnail-Cargill-Ramazan-Bayram-2024-160x600
thumbnail-Cargill-Ramazan-Bayram-2024-160x600

Orhangazi Belediyesi Sağlık Çalışanlarına Aşure İkramında Bulundu

Orhangazi Belediyesi Kültür ve
Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aşevi tarafından hazırlanan aşureler, Orhangazi Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına ikram edildi.
Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ferit Alaybeyoğlu ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Ayça Gündüz’ün hazır bulunduğu programda Orhangazi Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına öğle yemeği sırasında aşure ikramında bulundular.
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “Pandemi süreci içerisinde en fazla yoğun mesai yaparak ön saflarda yer alan ve gecesini gündüzüne katan değerli sağlık çalışanlarının öğle yemeğinde aşure ikramında bulunduk. Bu süreçte hepimizin görevleri oldu ama hiç şüphesiz ki en büyük sorumluluk sağlık çalışanlarımızın omuzlarındaydı. Koronavirüs ’ün Ülkemizde görülmesinden bu yana geçen süreç içerisinde tüm sağlık çalışanlarımız olağanüstü bir gayret gösterdiler. Yerel yönetimler olarak bizlerde bu süreçte elimizden gelen tüm çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkartarak tedbirlerimizi aldık ve almaya devam ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız bu süreç içerisinde yeri geldi evlatlarından, eşlerinden ve ailelerinden ayrı kalarak büyük bir fedakârlık sergilediler. Koronavirüs salgın süreci boyunca tüm sağlık
çalışanlarımıza özveri çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Orhangazi Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen aşure ikramı programında Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Uzman Ferit Alaybeyoğlu ve Hastane yönetimi, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Ayça Gündüz, Orhangazi Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri hazır bulundu.