Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe Özel Program

Orhangazi Belediyesi, 3 Aralık

Orhangazi Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü özel eğlence programında, Bektaş 4 Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Belediye Başkanı Bekir Aydın programa eşi Kıymet Aydın ve Orhangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyonu Merkezi Başkanı Emrullah Akçayla birlikte katılırken, programa siyasi parti ilçe başkanları, ilçe bürokrasisi, engelli vatandaşlar ve aileleri de yoğun ilgi gösterdi.

Programda Bir Çok Etkinlik Yapıldı

Orhangazi Belediyesinin hazırladığı program, çeşitli etkinliklerle katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcılar Mektebi Roman Orkestrası, programa büyük bir enerji kattı. Ayrıca, katılımcılara çeşitli hediyeler ve ikramlar sunuldu. Özellikle çocuklar için düzenlenen özel etkinlikler arasında balon dağıtımı ve palyaçoların yüz boyama aktiviteleri büyük ilgi gördü.

Orhangazi Belediyesi, engelli vatandaşların keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak ve farkındalığı güçlendirmek amacıyla düzenlediği bu etkinlikle ön plana çıktı. Program, hem eğlence dolu anlarla engelli bireylere özel bir gün geçirtmeyi, hem de toplumda engellilik konusunda bilinç oluşturmayı hedefledi.