en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Ortaköy – Sugören köyü arasındaki Orman yangını ile ilgili AFAD’tan açıklama! Tamamen söndürüldü…

Yalova’nın Sugören ile Orhangazi’ye bağlı Ortaköy Mahallesi arasındaki ormanlık alanda çıkan yangın, tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü.

 Yalova'nın Sugören ile Orhangazi'ye bağlı Ortaköy Mahallesi arasındaki ormanlık

Yangının çıkış anından kısa bir süre sonra bölgeye intikal eden Yalova AFAD’dan 8 arama kurtarma personeli ve 3 araçla birlikte, Orman İşletme Müdürlüğü’nden 36 personel, 5 arazöz ve 1 ilk müdahale aracı karadan söndürme faaliyetlerine katıldı.

mostbet mostbet sekabet mostbet mostbet pinup

İtfaiye Müdürlüğü’nden 2 personel ve 1 su tankeri, Emniyet Müdürlüğü’nden 2 personel ve 1 araç da lojistik ve güvenlik desteği sağladı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı’ndan gönderilen 1 söndürme helikopteri, alevlere havadan müdahale ederken, Yalova İl Jandarma Komutanlığı’ndan 8 personel ve 3 araç da karadan çalışmalara destek verdi.

ü

BUSKİ’den 4 personel ve 2 tankerle su takviyesi yapılırken, köy halkından yaklaşık 30 kişi de kendi imkanlarıyla yangına müdahale etti.

Yangının daha fazla yayılmasını önlemek amacıyla Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden 8 personel ve 2 TOMA aracı ile Kızılay, YSAK, K-77, MAG-DER, ANDA ve Beşir Derneği’nden toplam 30 gönüllü personel ve 8 araç, Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) merkezinde hazır bekletildi.

Yangının tamamen söndürülmesinin ardından, ekipler bölgedeki duman ve küçük közleri kontrol altına almak amacıyla kapsamlı soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için detaylı bir inceleme başlatıldığını ve olası bir tekrar alevlenmeye karşı teyakkuzda olunduğunu belirtti.

Yangında can kaybı yaşanmazken, ormanlık alanda zarar meydana geldi.