Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
thumbnail-160x600

Rumeli Ekrem Orhangazililerle Buluşacak

Orhangazi Belediyesinin düzenlediği, Orhangazi’nin

Orhangazi Belediyesinin düzenlediği, Orhangazi’nin kurtuluşu ’nun 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Bu akşam Rumeli Ekrem sahne alacak. Sanatçı saat 20:00’de Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nda vereceği konserle Orhangazililerle buluşacak.

 

Orhangazi Belediyesi 10 Eylül Orhangazi’nin kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle geniş kapsamlı bir kutlama programı düzenledi. 3 Eylül Cumartesi günü Minikler Futbol Turnuvasıyla başlayan yüzüncü yıl kutlama etkinlikleri, 7 Eylül Çarşamba günü Sabah saatlerinde tarihi Fındıklı siperliklerinde yapılan anma Töreniyle başlayarak, akşam saatlerinde yerel sanatçılar Mehmet Özgür ve Hakan Durgut un sunduğu müzik şöleni ile devam etti. Etkinlikler bugün Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nda Rumeli Ekrem konseriyle sürecek. Orhangazililer tarafından büyük ilgiyle karşılanan, Orhangazi’nin kurtuluşu ‘nun 100. yıl etkinlikleri, 11 Eylül Pazar günü yapılacak organizasyonla sona erecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada “ Orhangazi Belediyesi olarak Orhangazimizin kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle geniş kapsamlı olarak düzenlediğimiz program hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Açıkça söylemek gerekirse hemşehrilerimiz tarafından gösterilen bu ilgi bizleri de çok mutlu ediyor. Kurtuluş programı Cumartesi günü minik futbolcuların bizlere sunduğu futbol gösterileriyle başladı. Çarşamba günü tarihi Fındıklı süperliklerinde Orhangazimiz için canını ortaya koyan büyüklerimizi andık. Akşam saatlerinde de yerel sanatçı kardeşlerimiz Mehmet Özgür’ü ve Hakan Durgut’u dinledik. Bu akşamsa yine bir sanatçı kardeşimizle, Rumeli Ekrem’le müzik şöleni yaşayacağız. 11 Eylül Pazar gününe kadar sürecek olan kurtuluş yüzüncü yıl programı etkinliklerine bütün hemşerilerimi bekliyorum“ Dedi.