Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
thumbnail-Cargill-23-Nisan-2024-160x600
thumbnail-Cargill-23-Nisan-2024-160x600

Saadet Orhangazi’den Bekir Aydın’a Birlik Beraberlik Ziyareti

Saadet Partisi Orhangazi İlçe

Saadet Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Yakup Yıldırım ve Parti Teşkilatı, ‘’ birlik ve beraberlik ‘’ sloganı ile başlattıkları ziyaret turları kapsamında önceki gün Orhangazi Belediye başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret ederek , daha önce siyasi partilere yaptıkları ziyaretlerdeki birlik beraberlik çağrısını burada da yinelediler.

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yakup Yıldırım ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Saadet Partisi olarak başlattığımız” Devletimiz ve Milletimiz için Birlik Beraberlik adına Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret ettik.

Davamız belli, hepimiz topraklarımızın vatanımızın milletimizin daha iyi noktalarda olması için çalışmalar yapıyoruz. Bizler Bu anlamda bugün Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret ederek, İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanımızdan bilgiler aldık. Bizleri en iyi şekilde ağırladıkları için kendilerine Teşekkür Ediyorum“ dedi.

 

Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın ise Saadet Partisi ilçe başkanı Yakup Yıldırım ve teşkilatının yaptığı ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada   Saadet Partisi İlçe Başkanı Yakup Yıldırım ve yönetimini Belediyemiz de ağırladık. İlçemizde yapılan ve devam eden çalışmaları anlattık. Bu ilçe hepimizin En önemli değeridir. Bu yüzden bizler Belediye olarak elimizden geldiği kadar En iyi hizmeti yapmayı kendimize görev kabul ettik. Bizler değerlerimize en güzel şekilde sahip çıkmalıyız, ziyaretlerinden dolayı Sayın Yakup Yıldırım beyefendiye ve değerli teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bizleri gerçekten çok mutlu ettiler.“ dedi.

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yakup Yıldırım ve yönetimi ziyaret sonrası Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a çiçek taktim etti.