Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Zabıta Ekiplerinden Orhangazi Kapalı Pazar Yerinde Denetim

Orhangazi Belediyesi Pazartesi günleri

Orhangazi Belediyesi Pazartesi günleri kapalı pazar yerinde kurulan pazarda  denetimlerine devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından  Pazartesi günü kapalı pazar yerinde gerçekleştirilen denetleme çalışmalarında hatalı uygulamalar tespit edilip gerekli önlemler alındı.

Resim önizlemesi

Fahiş Fiyatlar ve Temizlik Denetlendi

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Pazartesi günleri kapalı pazarda kurulan pazar yerinde denetim yapıldı. Ekipler pazaryeri denetimi sırasında aşırı fiyatlar, genel temizlik ve diğer konularda incelemeler gerçekleştirdi. Orhangazi belediyesinden yapılan açıklamada  Zabıta ekiplerinin düzenli olarak yaptığı denetimlerden Orhangazililerin daha rahat ve temiz bir ortamda alışveriş yapmaları amaçlandığı bildirildi.  Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilerleyen günlerde de ilçe genelini kapsayan denetimlerini yoğun bir şekilde sürdüreceği kaydedildi.

Resim önizlemesi

Hedefimiz Hemşehrilerimizin Rahatlığı

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Bekir Aydın açıklamasında, Pazartesi günleri Orhangazi’nin kalbi kapalı pazar yerinde atıyor, “Pazartesi günleri Çevre ilçelerin en büyük, en kapsamlı Halk pazarı Orhangazi’mizde kuruluyor. Pazar yerimiz hem pazar esnafımız, hem de vatandaşlarımız açısından bakıldığında gerçekten birçok yerle kıyaslandığında kaliteli hizmet sünüyor. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz her zaman olduğu gibi bu Pazartesi de kapalı pazar yerimizde denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında var olan aksaklıklar tespit edilip esnaf vatandaşlarımız bilgilendirildi.” İlçemizde kurulan bütün pazarlarda vatandaşlarımızın rahatını sağlamak amacıyla denetimlerimiz devam edecek.” dedi.

Resim önizlemesi