Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Whats App Image 2026 09 11 at 11 26 25

Sağlığında organlarını bağışlamış!  37 yaşındaki genç adam yaşam savaşını kaybetti…

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan 37 yaşındaki Yunus Koçyiğit, yaklaşık bir ay önce geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Sağlığında organlarını bağışladığı öğrenilen genç adamın vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan 37 yaşındaki Yunus Koçyiğit, yaklaşık bir
A9-A1-EE1-D-0-A48-4-C6-F-B8-FC-D41107929394

Orhangazi’de faaliyet gösteren Kırpart fabrikasında çalışan ve ilçenin tanınmış ailelerinden Koçyiğit ailesinden olan Yunus Koçyiğit, yaklaşık bir ay önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavi altına alınmıştı.

Hastanedeki tedavisi süren Koçyiğit’ten bu akşam saatlerinde acı haber geldi.

Evli ve bir kız çocuk babası olan Yunus Koçyiğit’in vefatı  ailesi ve yakınlarını yasa boğarken, Koçyiğit’in bağışladığı organları, nakil bekleyen hastalar için umut olacak.

Yunus Koçyiğit, bugün Gazi Orhanbey Camiinde ikindi vakti kılınacak kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.