Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
thumbnail-Cargill-23-Nisan-2024-160x600
thumbnail-Cargill-23-Nisan-2024-160x600

Artık 7 gün Boyunca Hizmet Verecek

Orhangazi Belediyesi Yazı İşleri

Orhangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Kütüphane birimi tarafından 2020 yılı kütüphane artık 7 gün boyunca hizmet verecek.

Orhangazi Kütüphanesi 2020 yılında her gün sabah 08:00’den akşam 17:00’a kadar açık olduğunu ve özellikle hafta sonları öğrencilerin yoğun olarak hem ders çalışma ortamı olarak hem de kitap okumaları için hazırlanan ortamda daha rahat edeceklerini ifade etti. Daha önceden Pazar ve pazartesi günleri kapalı olduğunu ve taleplerin artması ile birlikte artık yeni hizmet kadrosu ile birlikte 7 gün boyunca hizmet verecek.

 23 bin kitap yeni sistem ile bir tıkla kitap bulma kolaylığı

 Kütüphane de bulunan 23 bin kitaplar tek tek kayıt altına alınarak bir sistem üzerine yüklenmesi sonrası artık bir tık ötede olacak. Orhangazi Belediyesi Kütüphane birimi tarafından hazırlanan özel bir sistem ile artık kitapların bir tıkla bulma kolaylığı sağlanacak ve zaman kaybı olmadan vatandaşlara hizmet verecektir.

 Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın kütüphanemiz artık sistematik olarak hizmet verecektir. 23 bin kitap bilgisayarda kayıt altına alındı ve artık bulması da kolay olacaktır dedi. Yıllık ortalama 20bin kitap okunmaktadır, bizler bu sayıyı hep artırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. “Başkanımla Okuyorum” projemiz ile hedefimiz her zaman bir fazladır. Bu yüzden vatandaşlarımıza özellikle öğrencilerimize kitap okumayı aşılıyoruz. “Kitap okumak her zaman bir avantajdır, zekâ geliştirir, kelime hazinesi zenginleşir, bilgi çoğaltır, hafızayı güçlendirir ve daha iyi yazma becerisi sağlar”. Personel iyileştirmesini sağladık ve kütüphanemiz artık 7 gün boyunca hizmet verecektir. Kütüphanemizde sadece kitap okumak değil ödev yapmak için araştırma yapmaları içinde 4 adet bilgisayarımız hizmet vermektedir dedi.